مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه خورش کدو حلوایی



 

پخت خورش کدو حلوایی, نحوه پخت خورش کدو حلوایی

نحوه پخت خورش کدو حلوایی

 

مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :

مرغ  4 تكه دلخواه 
آلو  100 گرم 
 كدوحلوایی تكه شده پخته 200 گرم 
 رب گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
پیاز 2 عدد متوسط
دارچین، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

روش تهیه خورش کدو حلوایی :

یك عدد پیاز را به همراه تكه‌های مرغ و یك عدد هویج متوسط و 3 ساقه كرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا كاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج كرده و آب مرغ را صاف كنید و كنار بگذارید.

 

پیاز دیگررا نگینی كرده وبا روغن تفت دهید. سپس كمی زردچوبه به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و كمی تفت دهید.

 

در نهایت آب مرغ را كنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تكه های پخته كدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش كنید.

 

در هنگام سرو، تكه های كدو را كنار گذاشته و پس از كشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تكه های كدو را  در آن قرار داده و با نان یا برنج میل كنید.

 

نكته برای پخت خورش کدو حلوایی :

حتما دقت كنید كه این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نكنید.

 

منبع : مجله آشپزی ایده آل - bartarinha.ir